Bra skivbutik i Sundsvall

Hej alla mina fina läsare och välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att allt är bra med er. I dagens inlägg har jag tänkt skriva om ett ämne som jag även tidigare har skrivit ett inlägg om. Som ni kanske kommer ihåg skrev jag i somras om att jag tyckte att det fanns ett dåligt utbud på just skivbutiker. Ni var många i kommentarsfältet som höll med och då ni var många som kände precis som jag tänkte jag idag dela med mig av ett tips. Vinylstallet AB är ett företag som jag på senaste tiden vänt mig till när det kommer till lite äldre skivor. Jag fick faktiskt genom en läsare reda på att denna butik fanns just i Sundsvall, vilket gjorde mig väldigt nyfiken. Och som sagt, ni var många som precis som jag haft problem med detta, så jag vill verkligen tipsa om just då Vinylstallet AB.

Jag fick ett väldigt gott intryck utav företaget när jag besökte den första gången för några veckor sedan, och har sedan dess varit där flera gånger. Utbudet är fantastiskt, de har verkligen haft precis allt jag har varit ute efter. Dessutom är personalen riktigt professionella både när det gäller kundkontakt och kunnandet inom skivor. Det var otroligt uppskattat att som kund kunna få bra service i form utav trevliga samtal och även tips och åsikter angående just de skivorna som säljs hos Vinylstallet AB. Som ni vet sedan tidigare har jag länge haft ett stort intresse för äldre skivor och sedan jag flyttade till Sundsvall har jag letat efter en butik att kunna vända mig till. Därför är jag väldigt tacksam över att jag hittat just Vinylstallet AB. Jag vill verkligen varmt rekommendera mina läsare med samma intresse som befinner sig i Sundsvall med omnejd att även ni vända er till Vinylstallet AB.